Головна » Каталог сайтів » Переможці

Олександр Пономарьов
https://ponomaryov.com/ 27-Бер-2019, 11:53
Пономарьов Олександр – лауреат фестивалю «Червона рута–1993» (м. Донецьк) у жанрі популярна музика, народний артист України, співак, поет, композитор, аранжувальник, телеведучий, актор і музичний продюсер. Багаторазовий володар титулу «Кращий співак року», виконавець державного гімну України, перший учасник від України на міжнародному конкурсі «Євробачення», ініціатор та учасник благодійних заходів, володар численних премій та нагород.

Дискографія:

1996 - альбом «З ранку до ночі»
1997 - альбом «Перша і остання любов»
2000 - альбом «Вона»
2001 - альбом «Він»
2003 - сингл «Hasta la vista»
2005 - компакт-диск з Гімном України у виконанні Олександра Пономарьова
2006 - альбом «Я люблю тільки тебе»
2006 - сингл «100 Kisses»
2007 - альбом «Ніченькою»
Переходів: 97 | Додав: skv | Рейтинг: 0.0/0 | Теги: Пономарьов, Олександр, Червона рута, rutaFest
Всього коментарів: 0
avatar